Grafmonument voor een kind
Direct informatie aanvragen
Mail ons voor een vertrouwd advies

Assortiment grafmonument voor een meisje

 

Wij beschikken over een ruim assortiment van grafmonumenten voor meisjes. Bij Bosch Glaskunst heeft u een vast contactpersoon die samen met u alle wensen doorneemt. Een grafmonument voor een meisje kunnen wij geheel verwerken in een op maat gemaakt grafmonument. Natuurlijk kunnen wij ook de gewenste kleuren mee nemen in het ontwerp voor een gedenkteken. 

 

Wij kunnen mooie details en eigenschappen verwerken in het ontwerp, denkt u bijvoorbeeld aan glazen vliders of uilen. Zo kunnen we u helpen het monument tot een echt persoonlijk gedenkteken te maken.

In de afgelopen decennia hebben wij diverse grafmonumenten ontworpen. Wij beschikken over uitgebreid fotomateriaal ter inspiratie. Zo kunnen wij ook een combinatie maken van natuursteen, glas en roestvrijstaal. Ook kunnen wij eventuele dierbare accessoires verwerken, zoals eventueel knuffels, speelgoed en / of foto's. 

Naast een grafmonument kunt u bij ons ook kiezen uit een ruim assortiment van urnen en zogenaamde assieraden. 

Wij bellen u terug voor een informatie gesprek.

Via onze website kunt u ook een bericht achterlaten met uw naam en telefoonnummer. Wij bellen u dezelfde of de dag er na terug voor een kennismakingsgesprek en een toelichting over onze werkwijze. In dit gesprek kunt u direct uw vragen voorleggen voor de aanschaf van een gedenkteken voor een jongen of een meisje. 

Terugbel formulier