Grafmonument voor een kind
Direct informatie aanvragen
Mail ons voor een vertrouwd advies

Onze werkwijze voor een persoonlijke gedenktekens

Wij fabriceren op een traditionele manier gedenktekens (o.a. van glas) in ons eigen atelier en kunnen dit combineren met andere materialen. Ons team bestaat uit ontwerpers en glaskunstenaars. Samen met u nemen wij uw ideeen door en adviseren wij u hoe wij een gedenkteken van glas kunnen maken. In ons atelier in Zoetermeer beschikken wij over alle mogelijkheden om een prachtig gedenkteken van glas te maken ter nagedachtenis van uw overleden dierbare. 

  • Stap 1. Het idee, uw eigen idee of met behulp van ons advies
  • Stap 2. Het ontwerp, uitwerking van het idee
  • Stap 3. Creatie

Nadat wij al uw wensen voor een gedenkteken van glas hebben ontvangen, dan komen wij met een gerichte offerte voorzien van een uitgebreide toelichting. Op deze manier betrekken wij u intensief bij de ontwikkeling van een gedenktekens en grafmonumenten 

Bij Bosch Glaskunst heeft u altijd een vast contactpersoon. Onze adviseur houdt intensief contact met u over de ontwikkelingen van het maken van door door u gekozen gedenkteken van glas. Graag nodigen wij u uit om de mogelijkheden voor een gedenkteken met u te bespreken. 

Op onze glaskunst website kunt u ervaringen lezen van een aantal van onze klanten.

 

Wij bellen u terug voor een informatie gesprek.

Via onze website kunt u ook een bericht achterlaten met uw naam en telefoonnummer. Wij bellen u dezelfde of de dag er na terug voor een kennismakingsgesprek en een toelichting over onze werkwijze. In dit gesprek kunt u direct uw vragen voorleggen voor de aanschaf van een gedenkteken voor een jongen of een meisje. 

Terugbel formulier