Grafmonument voor een kind
Direct informatie aanvragen
Mail ons voor een vertrouwd advies

Grafmonument voor een jongen kiezen

 

Naast een grafmonument voor een meisje kunt u bij ons ook terecht voor uw persoonlijke wensen voor een grafmonument voor een jongen. Ook hier hebben wij de afgelopen decennia voor veel ouders een gedenkteken mogen maken. Ook hier hebben wij een groot aantal voorbeelden die wij u graag laten zien ter inspiratie. 

 

Ook voor de keuze van een grafmonument voor een jongen kunt u bij ons kiezen uit natuursteen, glas of roestvrij staal of aan combinatie daarvan. Ook kunnen wij natuurlijk echte jongenskleuren verwerken in het gedenkteken. Zo kunnen wij met glas mooie herinneringen geheel op maat maken, zoals een gedenkteken wat te maken heeft met voetbal, games of andere hobbies waar uw kind veel plezier aan heeft gehad. 

Ook kunnen wij accessoires verwerken in een grafmonument. Eventueel speelgoed of knuffels kunnen wij verwerken in het ontwerp van het gedenkteken. 

Wij bellen u terug voor een informatie gesprek.

Via onze website kunt u ook een bericht achterlaten met uw naam en telefoonnummer. Wij bellen u dezelfde of de dag er na terug voor een kennismakingsgesprek en een toelichting over onze werkwijze. In dit gesprek kunt u direct uw vragen voorleggen voor de aanschaf van een gedenkteken voor een jongen of een meisje. 

Terugbel formulier